Zălăuanul Dan Fărcaş, al zecelea tenismen în „Top 12”

Ionuţ Seni, fost tenismen la CSM Zalău, actualmente la CSM Cluj, s-a clasat pe locul trei

Prima competiţie ofici-ală din acest an pentru tenismenul de la CSM Zalău, Dan Fărcaş, s-a desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute, în organizarea Federaţiei Române de Tenis de Masă, „Top 12”, turneu rezervat seniorilor. Compe-tiţia s-a desfăşurat după sistemul „fiecare cu fiecare”, duelându-se cei mai buni 12 tenismeni-seniori din ţară.
Zălăuanul Dan Fărcaş a înregistrat trei victorii şi opt înfrângeri în cele 11 meciuri susţinute. Primul duel pentru Fărcaş a fost împotriva reşiţeanului Laurenţiu Bălan, sportiv clasat pe locul patru la final, în faţa căruia, tenismenul de la CSM Zalău a cedat cu un categoric 0 – 3. Fărcaş a pierdut tot în trei seturi şi al doilea duel, în faţa fostului tenismen de la CSM Zalău, zălăuanul Ionuţ Seni, actualmente la CSM Cluj, locul trei la „Top 12”. Au urmat două înfrângeri cu scorul de 1 – 3 pentru sportivul antrenat de Victor Puie, Fărcaş pierzând în faţa sportivilor: Alexandru Gheorghe (Vivasport Bucureşti – locul şase la final) şi Dorin Găbudean (TCD Bucureşti – locul şapte la final).
Prima victorie pentru Dan Fărcaş s-a înregistrat în cel de-al cincilea duel, 3 – 1 cu Gabriel Postoacă, de la Pristavu Câmpulung Muscel, acesta din urmă clasându-se pe ultimul loc. Următorul adversar pentru sportivul de la CSM Zalău a fost constănţeanul Cristian Grigore, în faţa căruia Fărcaş a pierdut cu 1 – 3. Cea mai clară victorie obţinută de tenismenul zălăuan a fost împotriva bistriţeanului Adrian Costea, scor 3 – 0, sportivul din Bistriţa terminând turneul pe ultimul loc. Fărcaş l-a învins cu scorul de 3 – 2 pe cel de-al optulea adversar, Alin Spelbuş, de la CS Pristavu Câmpulung Muscel, pierzând însă ultimele trei partide: 0 – 3 cu George Coroian, de la Electrica Sfântu Gheorghe, care s-a clasat pe primul loc, 1 – 3 cu Cristian Tol, de la CSU Craiova, care s-a clasat pe poziţia a V-a şi tot 1 – 3 cu Daniel Dan, de la CSM Bistriţa, care a ocupat locul doi la finalul competiţiei.

Marius Morar

3 Thoughts to “Zălăuanul Dan Fărcaş, al zecelea tenismen în „Top 12””

  1. bravo

    de ce nu te documentezi mai bine inainte de a scrie.seni nu mai e jucatorul clujului,joaca la mioveni, poate nici persoana care ti-a dat informatia nu stie

  2. bravo

    sie si greu sa termine 2 sportivi pe ultuml loc ( costea si postoaca) chiar nu verifica nimeni ce scrie ” jurnalistu” asta

  3. Anonim

    oricum felicitari pt. Farcas un sportiv bun

Leave a Comment